Marjolein Ligthart ADHD coach PuurBlaauw

Over Marjolein

 samen op zoek gaan naar al dat moois,


talenten en verlangens

ADHD-coach Marjolein

“Na vele omzwervingen in werk, van jaren in de jeugdhulpverlening naar jaren in het bedrijfsleven als projectmanager IT naar coach loopbaan en re-integratie, ben ik de opleiding ADHD Coach gaan doen. En wat een geweldige keuze was dat! Zelf ben ik ook niet onbekend met ‘de knop helemaal aan of helemaal uit’, beperkende overtuigingen, vermijden wat ik niet wil, in plaats van nastreven wat ik wél wil, veel plannen hebben, maar niet tot actie komen van volledig onderprikkeld naar volledig overprikkeld…en zo kan ik nog wel even doorgaan.


De benaderingswijze van het kijken naar wat wél werkt voor mij, hoe ik altijd weer terug kan naar balans, dat er altijd een nieuw paadje kan worden aangelegd dat me wél leidt naar een gewenste uitkomst..er ging een nieuwe wereld voor me open. En dan zijn er altijd nog ‘lows’ natuurlijk, die horen uiteindelijk ook gewoon bij het leven, maar vooral ook heel veel ‘highs’ of gewoon ‘in the middle’ en rustig genieten.


En om die deur voor mensen (weer) open te mogen zetten, die deur naar ‘wat wél kan’ en ‘hoe het wél werkt’ voor jou, samen op zoek gaan naar al dat moois, talenten en verlangens die begraven liggen onder het stof van de rest van je leven, dat ga ik heel graag met iedereen ontdekken die ergens voelt dat er meer moet zijn, dat het ook leuk mag zijn en dat je het leven mag léven in plaats van óverleven.”


Marjolein heeft HBO SPH gestudeerd. Inmiddels heeft Marjolein verscheidene coach en trainersopleidingen gedaan en heeft haar expertise uitgebreid met body & mind, wat helemaal gaat over rust in het hoofd en lijf creeeren. 

Maak kennis met Marjolein

Altijd gratis en vrijblijvend