Samenwerkingen

Op deze pagina vind je samenwerkingen van PuurBlaauw. Ik ben altijd in voor nieuwe samenwerkingen. Wil jij ook samenwerken of het je een gaaf idee om samen eens uit te pluizen? Neem dan eens contact op. 

ADHD-Coaching voor kinderen

ADHD-coaching voor kinderen


Ben je op zoek naar ADHD-coaching voor jouw kind, en zit deze nog op de basisschool? Dan zal ik je graag doorverwijzen naar Wat Werkt Wel 4 Kids. Coach Marjon weet op prettige wijze ouder en kind mee te nemen in haar oplossingsgerichte stijl, gericht op mogelijkheden. 

Coach: Marjon Moerman

Tel: 06 28 56 83 53

Website: www.watwerktwel4kids.nl

null


Psychosociale Coaching 

Psychosociale coaching

Mariska Zellenrath is de naam achter BEND coaching. Mariska beschikt over meerdere coach-disciplines en neemt hier haar eigen ervaring ook in mee.  Het gaat om Psychosociale coaching voor specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld rouw en verlies. Het kan zijn dat ik je tijdens de coaching doorverwijs naar Mariska voor extra ondersteuning bij verlies, rouw, omgaan met een beperking, omgaan met een kind/gezinslid met een beperking, scheiding, leven na een scheiding en materiele vraagstukken.

Coach: Mariska Zellenrath

Tel: 06 15 31 24 20

Website: www.bendcoaching.nl

null

  PSYCHOLOGISCH ONDERZOEK & ADVIES    

(ook ADHD-diagnose)

Luria

Hugo Kranenburg, GZ-Psycholoog, is de naam achter Luria. Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van diagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen. Korte lijnen, een praktische aanpak, overzichtelijke trajecten en samenwerking kenmerkt de aanpak. Mocht je er tijdens een coachtraject achter komen dat een uitsluitsel of een diagnose voor ADHD voor je werkt, heb je grote kans dat ik je naar Luria doorverwijs.

Bij Luria krijg je alleen een diagnose wanneer er duidelijk ADHD wordt geconstateerd en je zit niet meteen aan medicatie en een berg psychologische gesprekken vast. Veelal een lekker vlot traject bij een hele fijne GZ-Psycholoog.


Luria

Psychologisch onderzoek & Advies

GZ-Psycholoog: Hugo Kranenburg

Tel: hjkranen@luria.nl

website: www.luria.nl

null


Onderzoek wordt verricht bij vragen naar:

  • Intelligentie en leren
  • AD(H)D
  • Dyslexie en dyscalculie
  • AutismeJij hier ook bij?

arrow_drop_up arrow_drop_down