Samenwerkingen

samenwerkingen

Op deze pagina vind je samenwerkingen van PuurBlaauw. Ik vind de verbinding tussen hulpverleners erg belangrijk en ben dan ook altijd in voor nieuwe samenwerkingen.

Dat betekend niet dat ik je zomaar naar iedereen doorstuur. Ik heb alle samenwerkingen goed leren kennen en weet wat ze doen en kunnen.

Ben jij zelf coach of hulpverlener en kun je mijn werkzaamheden aanvullen? Wil jij ook samenwerken of het je een gaaf idee om dat samen eens uit te pluizen? Neem dan eens contact op. 

ADHD-Coaching voor kinderen

ADHD-coaching voor kinderen


Ben je op zoek naar ADHD-coaching voor jouw kind, en zit deze nog op de basisschool? Dan zal ik je graag doorverwijzen naar Wat Werkt Wel 4 Kids. Coach Marjon weet op prettige wijze ouder en kind mee te nemen in haar oplossingsgerichte stijl, gericht op mogelijkheden. 

Wij hebben elkaar ontmoet tijdens de coach opleiding en heb Marjon leren kennen als een toegankelijke, open, gepassioneerde kinder en oudercoach. Soms kan het zijn dat Marjon een kind coacht en ik de ouders. Die mogelijkheid bestaat. Vraag er naar tijdens de kennismaking.

Coach: Marjon Moerman

Tel: 06 28 56 83 53

Website: www.watwerktwel4kids.nl

null


  PSYCHOLOGISCH ONDERZOEK & ADVIES    

(ook ADHD-diagnose)

Luria

Hugo Kranenburg, GZ-Psycholoog, is de naam achter Luria. Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van diagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen. Korte lijnen, een praktische aanpak, overzichtelijke trajecten en samenwerking kenmerkt de aanpak. Mocht je er tijdens een coachtraject achter komen dat een uitsluitsel of een diagnose voor ADHD voor je werkt, heb je grote kans dat ik je naar Luria doorverwijs.

Bij Luria krijg je alleen een diagnose wanneer er duidelijk ADHD wordt geconstateerd en je zit niet meteen aan medicatie en een berg psychologische gesprekken vast. Veelal een lekker vlot traject bij een hele fijne GZ-Psycholoog.


Luria

Psychologisch onderzoek & Advies

GZ-Psycholoog: Hugo Kranenburg

e-mail: hjkranen@luria.nl

website: www.luria.nl

null


Onderzoek wordt verricht bij vragen naar:

  • Intelligentie en leren
  • AD(H)D
  • Dyslexie en dyscalculie
  • Autisme  Debriefing & Coaching    

Debriefing & Coaching

In dezelfde kamer waar je bij Puurblaauw gecoached wordt, coacht op vrijdagen Salvatore Martedi van Salvatore Debriefing & Coaching. Hij is gecertificeerd coach en systemisch werker.


Als oud-marechaussee, -politieman en veteraan, heeft Salvatore door het werk de nodige littekens opgelopen. Door daar actief mee aan de slag te gaan leidt hij, inmiddels al weer enige jaren, een ontspannen en fijn leven, zonder akelige dromen, zonder kort lontje en vooral zonder angsten. Dát gunt hij jou en zijn oud-collega’s ook. Dat is zijn missie!


Ik heb Salvatore leren kennen tijdens onze NLP-Master opleiding. Daar heb ik Sal heb leren kennen als een prettige gesprekspartner met een nuchtere, praktische en oordeelloze instelling.

Wanneer ik tijdens een coachtraject of kennismaking merk dat er een andere blik nodig is wegens onderliggend trauma kan het zijn dat ik je doorverwijs naar Salvatore.  Het is ook mogelijk dat je een samenwerkingspakket met korting aanschaft. vraag hier dan naar bij de kennismaking.


Salvatore

Debriefing & Coaching

Coach: Salvatore Martedi

Tel: 06 4075 4037

mail: info@salvatore-coaching.nl

website: salvatore-coaching.nl

null

Nirma Haggenburg    

ADHD Dingen & ADHD Masters

ADHD Dingen is een podcast met persoonlijke en deskundige gesprekken over het leven met ADHD en alles wat daarbij komt.


Nirma is de maker van de podcast. In januari 2020
heb ik de diagnose ADHD gekregen.  Door de eerste lockdown kreeg ik de tijd en rust, waardoor het creatieve idee ontstond om een podcast te beginnen. Een podcast waar wetenschap en persoonlijke verhalen, op een positieve en realistische toon, gecombineerd worden. Het is voor Nirma een goed excuus om over interessante onderwerpen te praten, zoals het brein, medicijnen en ADHD gerelateerd gedrag en eigenschappen.

Website: www.adhddingen.nl      email: info@adhddingen.nl

null

ADHD Masters is een project waar ik Nirma voor gevraagd heb om samen neer te zetten. 

Binnenkort zal de website online staan en kun je meedoen aan hele toffe ADHD-events met Nirma en mijzelf als trainers.

Met een positieve vibe, gericht op jouw kwaliteiten laten wij je vooral ervaren hoe je de grip op je hoofd weer terug kan krijgen.

Ben je benieuwd wanneer de eerste ADHD- events zijn?

laat jezelf dan via ons instagram kanaal op de hoogte houden of stuur een email naar:

info@adhdmasters.nl


null

Hersenbrekers    

Raoul Eggen, Helen Verwaart

Samen met Raoul en Helen geeft Bas bedrijfstrainingen en helpen zij mensen weer te ontdekken waar ze werkelijk blij van worden.

ADHD of geen ADHD, ze helpen jou je missie, drijveren en talenten ontdekken en die duurzaam in te zetten in jouw carriere. Kijk al die blije gezichten hierboven maar eens!

Dus...weet jij niet wat je wil doen? Of wil je meer uit je werk halen?

Kijk op www.hersenbrekers.com voor het trainingsaanbod.

Hersenbrekers

Trainingen & coaching

Trainers: Bas, Raoul & Helen

mail: Info@hersenbrekers.com

website: www.hersenbrekers.com

null