Over Jasper

'Leven in plaats van overleven'

ADHD-Coach Jasper

Jij hebt fantastische talenten – dingen die je goed kunt en graag doet. Maar je twijfelt misschien aan jezelf, je zit niet goed in je vel, je stelt constant uit of je krijgt de dingen niet op een rij. Je hebt het gevoel dat je onder je kunnen presteert. Door goed te luisteren, scherpe en eerlijke vragen te stellen en soms een spiegel voor te houden, begeleid ik jou. Zodat je grip krijgt op je AD(H)D en groeit als mens.

Achtergrond

Ik ben Jasper: Sportief, spontaan en een ex-uitsteller. En ik ben gediplomeerd ADHD-coach met ADHD. Deze diagnose kreeg ik, na veel vallen en opstaan, toen ik 23 jaar was. Ik voelde mij vaak anders anderen. Ik had moeite met studeren. En ik wrong mij in bochten om aan de verwachtingen van mijn omgeving te voldoen. Het was overleven in plaats van leven. Herkenbaar? Weet dat er allerlei manieren zijn om met ADHD om te gaan, en dat ADHD ook je talenten voedt. 


Na jaren van persoonlijke ontwikkeling heb ik voor mijzelf een fijne manier gevonden om te leven met de diagnose ADHD. Door mezelf beter te leren kennen, mij te focussen op dingen waar ik goed in ben en mijn leven in te richten op mijn voorwaarden. Vanuit die ervaring wil ik jou ook helpen. 

Maak kennis met Jasper

Altijd gratis en vrijblijvend